top of page

Ansiktsbehandling Rosenserien

Rosenserien är en svenskproducerad hudvårdsserie som vänder sig till den växande skara medvetna människor som vill vårda sin hud och samtidigt ta ansvar för miljön. Rosor har i alla tider varit kända för sina välgörande egenskaper. Redan de gamla grekerna använde extrakt från rosen för att lugna och balansera huden. Basen i våra produkter är rättvisemärkt aloe vera, kinesiskt grönt te och kallpressade vegetabiliska oljor.

En skön, exklusiv och vårdande behandling med svenska lyxiga eko produkter från Rosenserien. Rengöring, peeling, hudanalys, en härlig ansiktsmassage/lymfa och mask. Här ingår brynplock om så önskas.Avslutas med en passande ansikts- och ögonkräm.

Det finns tre olika behandlingar. Se prislista. 

Ansiktsbehandling Chokladserien

Choklad Serien är en svensk hud- och kroppsvård tillverkad i Jämtland av naturliga råvaror. Choklad Serien har tre huvudingredienser, choklad, kaffe och havtorn. Det är en fantastisk kombination där vi tar tillvara på råvarornas unika egenskaper.

Huden rengörs och peelas, sedan görs en hudanalys och en djuprengörande lermask läggs på.

Sedan väntar en skönt avslappnande ansiktsmassage,  en personligt anpassad anti-age eller vitaminmask som gör huden sammetslen och avslutningsvis serum och ögon- och hudkräm.

 

Maskerna slussar jag in med hjälp av Beauty Iron, som hjälper till och stramar upp huden och ger ett naturligt ansiktslyft!

bottom of page