top of page

Fotvård

OBS! Ta bort gammal lack innan besöket. Borttagning av gammal lack medför extra kostnad.

 

'BEHANDLINGAR

 Fotvård  klassisk     
                                                                         590:-
Behandlingen börjar med ett avkopplande och mjukgörande fotbad. Jag går igenom dina fötter och ger råd och hjälp vid nagel och fotsvamp, behandlar exempelvis förtjockade och missfärgade naglar, förhårdnader, liktorn, nageltrång, hälsprickor, vårtor och anpassar behandlingen efter just dina fötter.
Behandlingen avslutas med välgörande och vårdande nagelolja och en kortare fotmassage som främjar blodcirkulationen.
Du får råd om egenvård och behandling som passar just dig.
(skillnaden på medicinsk fotvård och pedikyr är att medicinsk fotvård fokuserar på helheten och pedikyr lägger vikten på upplevelse och det estetiska. I medicinsk fotvårdsbehandling så behandlar jag problem som finns just nu, men jobbar också förebyggande för att motverka och minska problem som kan uppkomma i framtiden. På köpet får du en härlig upplevelse och fina fötter).

Pensionär pris 530 :- gäller endast senior pensionärer över 65 år.

Tor fotvård- passar bäst till dem med diabetes                                                                           590:-
Ej medicinsk behandling.
Behandling utan skalpel, använder slipmaskin istället. Det passar bra till personer med diabetes till exampel.
Behandlingen börjar med ett avkopplande och mjukgörande fotbad. Jag går igenom dina fötter och ger råd och hjälp vid nagel och fotsvamp, behandlar exempelvis förtjockade och missfärgade naglar, förhårdnader, liktorn, nageltrång, hälsprickor, vårtor och anpassar behandlingen efter just dina fötter.Behandlingen avslutas med välgörande och vårdande nagelolja och en kortare fotmassage som främjar blodcirkulationen.

 

Fotvård for pensionärer 65+ ålder 
                                                                                                              610:-
Momsfritt behandling.
Behandlingen börjar med ett uppmjukande fotbad eller inpackning, beror på vilken metod jag väljer att utföra. Därefter rensar, klipper och slipar jag naglarna. Om naglarna behöver fräsas gör jag även det. Sedan behandlar jag övriga foten ifrån förhårdnader. Behandlingen avslutas med filning av foten och en underbar fotmassage. Under själva behandlingen ger jag även goda råd passande just dina fötter.

 

Delbehandling
                                                                      330:-
Har du varit på en hel medicinsk fotvårdsbehanding hos mig tidigare och behöver återkomma tätare, inom en månad, för att se över och åtgärda ett specifikt problem? Hälspricka, liktorn, nageltrång, eller kanske nagel/fotsvamp och inte önskar en hel fotvårdsbehandling – då kan du boka en delbehandling. 

Detta är en delbehandling och inte en hel fotvårdsbehandling.

 

 

Fotbehandling Friskvård                           
                                                                        738:-
Fotvård som friskvård är en enklare fotbehandling med ett lång
avkopplande fotbad och en lång härlig fotmassage, däremellan får du
en kortare fotbehandling där nagelklippning ingår. Givetvis får du också med dig goda råd om förebyggande egenvård. Denna behandlingen passar dig som vill använda ditt friskvårdsbidrag!
Här ingår inte behandling av nageltrång, liktorn eller vårtor - har du bekymmer med detta så välj istället en medicinsk fotvård.
                                                                                                        
bottom of page